Uleiul de argan este bogat în vitamina E, contine toate elementele necesare pentru a mentine părul sănătos si pentru a-i da frumusete. Astfel,  uleiul de argan hrănește și revitalizează parul ,de la radacina pana la varfuri ,oferind in acelasi timp stralucire, rezistenta, flexibilitate si catifelare . De asemenea rehidrateaza parul dupa decolorare ,vant, soare, mare, clor , ...

 Potrivit pentru toate tipurile de par , dar cu rezultate exceptionale pentru  parul uscat si cu varfuri degardate , pentru parul slab si deteriorat . 

Contrar credintei populare conform careia uleiurile ingrasa parul ,prin exceptie,uleiul de argan ,  hrăneste și hidratează, fara a lasa  părul gras.

 

 Uleiul de argan pe care il comercializam este un produs natural si ecologic ,

 Acesta si-a demonstrat eficacitatea atunci când este utilizat ca atare! 

Nu trebuie amestecat cu alte substanțe   !

 

VÂRFURI USCATE ȘI DETERIORATE

 Pentru varfurile  uscate si degradate , nimic nu ajuta ca o rehidratare buna! Deci, utilizand uleiul de argan ,cu timpul,varfurile parului tau vor fi mai moi si matasoase.

 Aplicati ulei de argan pe varfuri  si lasati sa actioneze macar doua ore. Spalati normal.

 PĂRUL USCAT ȘI DETERIORAT

 Pentru a restabili sănătatea și vigoarea  parului fragil , uscat si deteriorat,hraniti parul bine in felul urmator:

 

Aplicați  uleiul de argan  prin tamponare la radacina parului.Periati parul bine in toate directiile pentru a distribui uniform uleiul de argan pe toata lungimea firului de par ,apoi, infasurati parul intr-un prosop si  lasati sa actioneze timp de cel putin  o jumătate de oră  Pentru o mai buna eficiență puteti să vă păstrati părul înfăsurat peste noapte.

Se spala cu un sampon si se clateste. Vă recomandăm să continuați tratamentul în mod regulat, pentru ca o singura utilizare nu este suficienta pentru a repara parul. Utilizati  acest tratament o dată pe săptămână până când părul devine din nou "normal." 

Pentru a răsfăta si hidrata ,pentru a mentine supletea si strălucirea parului, utilizatiati acest tratament o data pe luna.

PROTECȚIE, LUMINOZITATE ȘI FLEXIBILITATE

Pentru a proteja parul de efectul de uscare dat de decolorare, de actiunea razelor solare, de mare si clor,puneti cateva picaturi de ulei de argan in palme si masati tot parul.In acelasi timp obtineti flexibilitate și strălucire.  De asemenea,pentru utilizarea in acest scop,uleiul de argan se poate amesteca cu putina apa si apoi masati  parul .

CĂDEREA PĂRULUI

Calviția afectează mai ales barbatii si, de obicei, începe de la 30 ani. 

Cu toate acestea, femeile pot suferi, de asemenea, de calvitie, mai ales dupa sarcina , din cauza contraceptivelor sau  din cauza neadaptarii la  menopauza.

 

In acest caz ,uleiul  de argan este folosit in masaj care stimuleaza glandele  scalpului si are impact pozitiv asupra cresterii parului . Renumit pentru revitalizarea  părului, în special a  radacinilor,uleiul de argan   prelungeste durata de viață  a firului de par si stimuleaza cresterea deoarece stimulează producerea de keratină (elementul principal al părului )

 

Aplicati ulei de argan  la rădăcina firului de par  si masati usor pielea capului .Astfel, scalpul va fi hranit si  bine vascularizat. 

  

  SENZAȚIA DE MÂNCĂRIME A SCALPULUI

 Uleiul  de argan reduce  mâncărimea scalpului . Pentru a calma iritația, este suficienta masarea cu  ulei de argan a scalpului.