Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor si serviciilor prezentate pe site-ulwww.uleideargan.comimplica acceptarea acestor termeni si conditii.  
 
SC BIOSTAR 2011 SRL isi rezerva dreptul sa faca modificari, actualizari privind termenii si conditiile, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor.
 
SC BIOSTAR 2011 SRL  isi rezerva dreptul sa faca modificari in structura site-ului fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor.
 
Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate.
 
Continutul site-ului www.uleideargan.com  (texte, fotografii digitale, simboluri grafice, date tehnice, alte informatii) este proprietatea S.C. BIOTAR 2011 SRL si este aparata de legea pentru protectia drepturilor de autor.
 
Folosirea fara acordul S.C. BIOSTAR 2011 S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (acoperirea in totalitate a prejudiciului plus daune interese).
 
Datele personale ale fiecarui client sunt confidentiale si vor fi folosite de catre S.C. BIOSTAR 2011 S.R.L. numai in scopul declarat al acestui site. Societatea noastra se obliga sa nu furnizeze aceste date unei terte persoane.
 
S.C.  BIOSTAR 2011 S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor produselor software sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru.
 
S.C. BIOSTAR 2011 S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru textele de descriere a produselor, acestea fiind reproduse din materialele oferite de furnizori.
 
Ne rezervam dreptul de a corecta eventuale omisiuni, erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.
 
ONORAM ORICE COMANDA INDIFERENT DE VALOAREA ACESTEIA ! 
 
Plata se face ramburs, include valoarea coletului (contravaloarea produselor comandate) + taxele aferente postei romane sau curierului rapid, (contravaloarea transportului, asigurarii coletului si returul banilor), indiferent de zona de expeditie.
 
Produsele de pe acest site sunt oferite in limita disponibilitatii stocului. Nu pot fi cerute despagubiri in cazul in care comanda nu poate fi onorata din motive intemeiate (lipsa produsului din stocul, eventuale greseli de tiparire etc.). In aceste cazuri S.C. BIOSTAR 2011 
S.R.L. va anunta clientul despre problemele aparute . Valoarea maxima a obligatiilor S.C.
BIOSTAR 2011 S.R.L. fata de clientii sai, in cazul nelivrarii produselor sau a livrarii necorespunzatoare, reprezinta valoarea sumelor primite de la clienti. 
 "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului" (conform ordonantei nr. 130/2000, cap.1, art.4, pct. b)
 
Respectam pe toata lumea si dorim sa fim respectati de toata lumea.
VA MULTUMIM PENTRU INTELEGERE!
 
Uleideargan.com este o parte a SC BIOSTAR 2011 SRL , cu sediul in str. Principala , Nr. 20, loc. Fanate ,
jud. Mures, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J26/162/2011 , Cod Unic de Inregistrare RO 28067094.


BANCA: ING BANK TG. MURES ; IBAN RO44INGB0000999901839239


ATENTIE!

 
Toate coletele livrate prin Posta Romana vor fi expediate de pe numele

SIRBU ELENA ANA