Ulei de IENUPĂR

Produs nou

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 3 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 3 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 0,30 RON.


30,00 RON cu TVA

Fisa tehnica

Gramaj 60 ml
Date de siguranță Doar pentru uz extern.A nu se lăsa la îndemâna copiilor !
Păstrare Închis ermetic, în loc uscat, ferit de căldură şi lumină.
Producător Espace Cosmetic Casablanca Maroc
Importator S.C. Biostar2011 S.R.L.
Pentru informații suplimentare despre produs Tel: 0744340021 E-mail: office@uleideargan.com

Informatii

  • Combate anumite afecțiuni ale pielii ca: vergeturi, sechele ale paraliziilor, eczemă persistentă, acnee, plăgi, plăgi atone, ulcerații, dermatoze, nevralgii dentare.

  • Ajută la îngrijirea părului, prevenind căderea și apariția mătreții.

  • Proprietățile terapeutice ale uleiului de ienupăr sunt: antiseptic, cicatrizant, calmant.

  • Baia este o cale foarte plăcută și totodată eficientă de a folosi uleiurile prin relaxarea pe care o induce apa caldă și prin faptul că porii se dilată, permițând uleiului să pătrundă prin tegumente. Uleiul se adaugă înainte de a începe baia și nu mai devreme, deoarece datorită căldurii ele se evaporă foarte ușor. Este important de reținut că baia nu se face niciodată cu uleiul ca atare pentru că nu se dizolvă în apă și nici nu trebuie depășită doza deoarece în cantități mai mari e iritant pentru piele și mucoase. Astfel, pentru o baie se pun 4-6-picaturi ulei. Baia va dura 10-20 minute. 

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Ulei de  IENUPĂR

Ulei de IENUPĂR

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: