KOHL KAJAL

Este folosit de milenii atât ca și produs de machiaj cât și ca produs de îngrijire a ochilor.

Cumpărând acest produs, colectezi 2 puncte cadou. Cardul tău va totaliza 2 puncte care pot fi convertite într-un voucher de 0,20 RON.


25,00 RON

Detalii

Gramaj 2.5 g
Cum se produce? Produs după o formulă ayurvedică tradițională, KOHL KAJAL este folosit de milenii atât ca și produs de machiaj cât și ca produs de îngrijire a ochilor.
Mod de utilizare Se utilizează în acelaș mod ca și un creion dermatograf. Forma conică se potrivește perfect la conturul ochilor. Pentru usurință în aplicare, tubul este prevăzut cu oglindă pe una dintre părțile laterale.
Rezultat Dă o incredibilă profunzime ochilor. Curăță ochii de murdărie și praf, protejează ochii de lumina puternică, reîmprospătează și luminează ochii, dezinfectează și previne iritarea.
Ingrediente Este un produs natural compus din: ceară specială, uleiuri minerale, ceară de ricin, coco-gliceride și uleiuri vegetale.
Date de siguranță Doar pentru uz extern.A nu se lăsa la îndemâna copiilor !
Păstrare Închis ermetic, în loc uscat, ferit de căldură şi lumină.
Producător Insiyah General Trading L.L.C. DUBAI
Importator S.C. Biostar2011 S.R.L.
Pentru informații suplimentare despre produs Tel: 0744340021 E-mail: office@uleideargan.com

Recenzii

Nota 
Brehar A 2015-05-08

foarte bun

este de un negru intens ( eu personal nu am mai intalnit un dermatograf sau kajal care sa fie de un negru atat de puternic ), foarte bun pentru conturul ochilor, nu stiu cat de bine rezista pe pleoapa superioara eu l-am folosit pentru machiaj smokey si a rezistat destul de bine, nu s-a strans in pliul pleoapei sau oricum nu suficient de mult pentru a ma deranja lucru care mi se intampla destul rar si daca folosesc baza pentru fard ( am tenul gras )

Scrie-ți părerea! !

Scrie-ți părerea

KOHL  KAJAL

KOHL KAJAL

Este folosit de milenii atât ca și produs de machiaj cât și ca produs de îngrijire a ochilor.

Scrie-ți părerea

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: