Ulei de argan & alte comori MAROCANE

Mai simplu

Producători

Newsletter

News and Updates

ULEI DE MIGDALE DULCI


Pret redus!
27,00 RON TVA inclus

29,00 RON TVA inclus

Aveţi întrebări?

Elena : offline

OFF

Comenzi telefonice:

0744340021


AddThis Social Bookmark Button

 Emolient natural recomandat pentru orice tip de piele. 

Uleiul de migdale este unul din cele mai populare uleiuri vegetale, utilizat atat ca  baza pentru diverse combinatii cu uleiuri volatile in aromaterapie, cat si ca atare in special pentru protectia pielii. Migdalele dulci, cunoscute sub denumirea de Prunus amigdalus var. dulcus, au o aroma foarte placuta, iar uleiul extras din ele este un ulei usor, cu o aroma dulce, cu un colorit clar care vireaza usor spre galben deschis.


 UTILIZARE:

Uleiul de migdale este folosit din cele mai vechi timpuri pentru masajul pielii corpului si a fetei, fiind usor absorbabil de catre piele si un foarte bun emolient, nutritiv, lasand  pielea stralucitoare, moale  si frumoasa dupa masaj. Este un bun lubrifiant, combate inflamatia si pruritul la nivelul pielii, fiind bun pentru toate tipurile de piele, dar in special cea uscata. De asemenea este cunoscut ca oferind un aspect tineresc al pielii la persoanele care il folosesc in mod constant pentru masaj. Uleiul este folosit insa si pentru masajul parului, precum si in scop alimentar, fiind foarte bogat in principii nutritive.

CONTINUT:
Continutul sau in acizi oleic si linoleic, acizi grasi esentiali pentru organism, il face extrem de valoros pentru corp (stiind ca orice substanta pe care o aplicam pe corp prin masaj este direct absorbita in sange). De asemenea este bogat in vitamina D,E, minerale (Ca, Mg),  acizi grasi mononesaturati, aminoacizi (acid aspartic, acid glutamic, arginina), enzime (galactozidaze), ceea ce-l face  foarte nutritiv in cazul consumului intern. 

BENEFICII:

  • Imbunatateste circulatia limfei prin masaj si reda stralucirea pielii
  • Efect de inmuiere profunda si intensa a pielii
  • Scade inflamatiile si iritatiile prezente pe piele
  • Scade procesul de imbatranire al pielii
  • Netezeste ridurile, prin folosirea indelungata
  • Efecte bune in cazul pielii uscate si crapate
  • Intareste firul de par, facandu-l puternic si stralucitor
  • Favorizeaza ceresterea parului


PRECAUTII DE FOLOSIRE:
Uleiul de migdale poate da reactii alergice la persoanele sensibile la acest produs, de aceea este necesara testarea sensibilitatii pacientului la acest produs.


 

Date de siguranta:

Uz extern!

A nu se lasa la indemana copiilor !

 

Păstrare:

Inchis ermetic, în loc uscat, ferit de căldură şi lumină

 

 PRODUCATOR:  ESPACE COSMETIC CASABLANCA-MAROC
IMPORTATOR:
 SC BIOSTAR 2011 SRL  MURES - ROMANIA TEL: 0744340021

 

No customer comments for the moment.

Only registered user can post a new comment.

Aveţi întrebări?

Elena : offline

OFF

Comenzi telefonice:

0744340021

Coş  

(gol)
Publicitate

Produse noi

Nu sunt produse noi




Certificat de GobeHostSSL Certificate Authority
SSL Certificate Authority

Hosted and designed by GobeHost