Ulei de COCOS
Ulei de COCOS

Ulei de cocos, Plantil, 60ml

Stoc epuizat
28,00 RON
cu TVA

Uleiul de cocos se poate aplica pe piele ca atare sau inclus in compozitii cosmetice in concentratie de 5-90%, de asemenea se pot pune cateva picaturi in apa de baie iar pielea va arata tanara si supla.

Inainte de samponare aplicati cateva picaturi pe scalp si masati timp de cateva minute pentru a hidrata, hrani si pentru a regenera parul.

Uleiul de cocos se poate  folosi si in combinatii cu alte uleiuri sau extracte naturale pentru tratamente specifice.

Este recomandat pentru orice varsta si pentru pielea deshidratata, sensibila, normala sau cu tendinte mixte.

Prorietati si beneficii:

·         Protector solar

·         Hidrateaza si inmoaie pielea

·         Vindeca taieturile superficiale si zgarieturile

·         Aplicat dupa dus sau baie, uleiul formeaza un strat protector – izoleaza in piele umiditatea.

·         Aplicat in mod regulat, uleiul de cocos amelioreaza simptomele eczemelor.

·         Ajuta de asemenea in infectii fungice ale mainilor si picioarelor.

·         Pentru efecte deodorant se amesteca, cu un ulei esential adecvat tipului de piele (nu blocheaza porii).

·         Ca atare sau amestecat cu alte ingrediente cosmetice, previne deshidratarea parului si a pielii si le protejeaza de efectele nocive ale razelor solare.

·         Buzele uscate si crapate pot fi remediate prin aplicarea catorva picaturi de ulei de cocos.

·         Pentru pielea intarita (coate, genunchi, calcaie uscate ) se aplica prin frecare. Hidrateaza intens si inmoaie pielea.

·         Masajul cu ulei de cocos ajuta la relaxare, indepartand stresul.

Gramaj
60 ml
No reviews
Lista mea de dorinte
Produs adaugat in lista de dorinte
Produs adaugat in comparare