PIATRA DE ALAUN BIO 160g
PIATRA DE ALAUN BIO 160g

Piatra de alaun, 160 g

Stoc epuizat
30,00 RON
cu TVA

Piatra de alaun regleaza secretiile, neutralizeaza mirosurile de transpiratie lasand pielea sa respire si potoleste iritatiile cauzate de lama de ras.

Piatra de alaun este numita si piatra acra - potassium alum

Produs 100% natural sub forma de stick

Piatra de alaun este o substanta anti-microbiana puternica, antiseptica, dezinfectanta si astringenta, ce are ca efect modificarea pH-ul de la suprafata pielii. Astfel,nemaibeneficiind de mediu propice,dezvoltarea bacteriilor ce cauzeaza mirosul neplacut este stopata.

Nu blocheaza porii, permitand transpiratia si implicit,eliminarea fireasca a toxinelor,dar neinsotita de miros.

Nu are efecte nocive asupra sanatatii,prin compozitia naturala si lipsa clorhidratului de aluminiu si a altor substante similare si periculoase.

Dupa aplicare, stratul depus pe piele se usuca aproape instantaneu, neexistand riscul de a deteriora hainele. De asemenea este invizibil si nu lasa urme pe haine.

Foarte economica (o piatra de 100g dureaza minimum 1 an, la o utilizare zilnica).

Hipoalergenica si non-iritatanta, nu contine alcool (potrivita si pentru pielea sensibila) parfum, nu interactioneaza cu alte produse pe baza de parfum.

Poate fi folosita imediat dupa epilare, avand si proprietatea de coagulare a sangelui, calmare si inchidere a micilor rani sau iritatii ale pielii.

Gramaj
160 g
No reviews
Lista mea de dorinte
Produs adaugat in lista de dorinte
Produs adaugat in comparare