HENNA MARY LOYS CULOARE ACAJOU
HENNA MARY LOYS CULOARE ACAJOU
HENNA MARY LOYS CULOARE ACAJOU
HENNA MARY LOYS CULOARE ACAJOU

Henna culoare acajou, vopsea naturala

15,00 RON
cu TVA

 Henna este un produs natural, excelent pentru colorarea pielii si a parului. Contine doar Lawsonia inermis!

Henna Sahara Tazarine este un produs 100% natural, fara conservanti si fara elemente chimice – produs artizanal – care ofera ingrijire maxima.

Henna naturala aplicata pe piele:

·         Curata pielea de impuritati, catifeland-o si dandu-i o tenta de piele bronzata(cafeniu deschis).

·         Henna este celebra pentru calitatile sale cosmetice.

Henna naturala aplicata pe par:

·         Henna nu decoloreaza parul

·         Are actiune antiseboreica, intareste radacina, regenereaza parul, ii da suplete, stralucire si volum.

·         Spre deosebire de vopselele colorante chimice care penetreaza fiecare fir de par in profunzime, henna Sahara Tazarine depune un strat subtire de culoare pe suprafata firului de par, pentru a oferi atat culoare cat si protectie parului. Datorita acestui strat subtire de vopsea, culoarea finala dupa vopsire depinde de culoarea initiala a parului. 

MOD DE UTILIZARE HENNA:

Intr-un recipient puneti praful de henna si adaugati apa calduta amestecand continuu pana obtineti o pasta nici lichida nici foarte consistenta. Este indicat a se efectua un test prealabil pe o suvita pentru a vedea reactia parului dumneavoastra cu produsul. Daca rezultatul va multumeste, aplicati pasta de henna pe intreaga suprafata de tratat. Lasati sa actioneze 15-45 minute, in functie de culoarea pe care doriti sa o obtineti apoi clatiti abundent cu apa calduta. Cu cat este mai indelungata pastrarea hennei pe par, cu atat mai intensa va fi culoarea.

!Nu ne asumam raspunderea pentru obtinerea unei culori nedorite sau a oricarei alte reactii cauzate de tratamentele aplicate anterior folosirii produsului henna Sahara Tazarine, precum nici pentru nerespectarea instructiunilor de pe eticheta/prospectul produsului. Produsul a fost testat pe par natural, netratat in nici un fel.

 

Gramaj
100 g
No reviews
Lista mea de dorinte
Produs adaugat in lista de dorinte
Produs adaugat in comparare