Ulei de  RICIN
Ulei de  RICIN

Ulei de ricin, Plantil, 60 ml

Stoc epuizat
27,00 RON
cu TVA

Uleiul de ricin este un produs deosebit, care se foloseste chiar si in masti cosmetice.

Renumit pentru proprietatile de regenerare si fortificare a parului, genelor si sprancenelor.

Proprietati si beneficii  ulei de ricin:

·         Emolient si calmant

·         Umectant

·         Purifiant

·         Reduce petele si pigmentatiile pielii

·         Ajuta parul casat, slab, devitalizat

·         Stimuleaza cresterea parului

·         Stopeaza caderea parului

·         Intareste unghiile

·         Trateaza pielea intarita si bataturile

Poate fi aplicat ca atare nediluat pe piele, par, unghii, gene, sau ca ingredient in cosmetice, ca ingredient in unguente pentru piele crapata, deteriorate.

Uleiul de ricin daca este inclus in masti faciale previne pigmentarea in sarcina.

Uleiul de ricin se poate folosi ca baza pentru dispersarea pigmentilor in machiaj: mascara, rujuri, farduri onctuoase.

Uleiul de ricin se poate utiliza ca baza pentru balsam de buze.

Uleiul de ricin se poate adauga in sampoane si masti capilare.

Uleiul de ricin se poate utiliza ca ingredient in demachiante.

Gramaj
60 ml
No reviews
Lista mea de dorinte
Produs adaugat in lista de dorinte
Produs adaugat in comparare